Ipari fűtés – SVÉD ENERGOTECH sugárzó fűtések

Ipari fűtés, ENERGOTECH – a svéd infrafűtés

svéd ipari fűtések, energotechIpari fűtés, svéd Energotech sugárzó (infra) fűtések – csarnokfűtés, raktárfűtés, műhely, iroda és templomfűtés gazdaságos megoldásai

Az alábbiakban csak rövid áttekintést adunk a különböző felületi hőmérsékletű elektromos fűtéseinkről és alkalmazási lehetőségeikről melyek a kitűnő svéd Energotech gyár termékei. Azért is hívjuk ipari fűtőtesteknek, mert pl. nincsenek készre szerelve, mint a lakossági közvetlen felhasználású infrafűtések. Bekötésükhöz, rendszerbe építésükhöz szakember szükséges. Mindemellett nagy teherbírású, kiváló minőségű és hosszú élettartamú készülékek!

Bővebb információt, méretezési segítséget ipari fűtéseink saját honlapján talál a  képre kattintva.

Ingyenes tervezésért, ajánlat adásáért keressenek minket elérhetőségeinken!


Energotech Energoline infrapanelFelületi hőmérséklet: 60-70 C fok

EnergoLine templomokban, váróhelyiségekben, csarnokokban, sportcsarnokokban, lelátókon lévő padok alá szerelhető.

A mennyezetre szerelve 3m-es belmagasságig hatékony. Az elegáns, áramvonalas melegítő kényelmet és barátságos meleget nyújt és esztétikusan beleolvad a környezetbe.

Az EnergoLine freccsenő víz ellen védett, IP44-es villamos védettségi fokozattal rendelkezik, nedves és száraz környezetben való használatra egyaránt alkalmas.

 

Energotech Energocasette infrapanelFelületi hőmérséklet : 80-95 C fok

Szerelhetjük álmennyezetre (T idom) vagy közvetlenül a mennyezetre a készülékhez járó rögzítő elemek segítségével.

Az EnergoCasette fröccsenő víz ellen védett, IP 55-ös villamos védettségi fokozattal rendelkezik, nedves, száraz és tűzveszélyes helyiségek fűtésére egyaránt alkalmas. Az alacsony felületi hőmérséklet különösen alkalmassá teszi az EnergoCassettealacsony belmagasságú helyiségek fűtésére megközelítőleg 3,5m-es mennyezetmagasságig. Az iskoláktól kezdve egyéb kommunális helyekig rengeteg helyen szerelhető. Használhatjuk irodákban, iskolákban, kórházakban, zuhanyzókban, a mezőgazdaságban, papíriparban, stb. Értékes fal és padlófelületeket szabadít fel és használatával 15-30%-os energia megtakarítást érhetünk el.

 

FEnergotech Energostrip sötétsugárzóelületi hőmérséklet: 200-280 C fok (teljesítménytől függően)

Az Energostrip 2-40m közötti belmagassággal rendelkező helyiségek – fürdőszobáktól a nagy ipari létesítményekig – fűtésére használható. Kényelmes, kellemes meleget biztosít és a falakat is átmelegíti. A rendszer egyszerűen és olcsón szerelhető, továbbá nem igényel rendszeres karbantartást. Értékes fal és padlófelületeket tesz szabaddá. Használatával 25-50%-os energia-megtakarítást érhetünk el. Az Energostrip a falakban és a padlóban tárolja a hőt, amely lehetővé teszi az olcsóbb éjszakai áram használatát és az energiaköltségek további csökkentését. Teljeskörű, kiegészítő és zónafűtésre is alkalmas.  Alkalmazási területek: Óvodák, iskolák, fürdőszobák, irodák, kirakatok, bevásárló központok, melegházak, templomok, kórházak.

Magasabb felületi hőmérsékletű infra ipari fűtőtestek

Energotech EnergoInfra infrasugárzóFelületi hőmérséklet: 650-750 C fok (teljesítménytől függően)

Az EnergoInfrát melegházak, erkélyek és teraszok univerzális – kiegészítő vagy teljes körű – fűtésére használhatjuk, továbbá szintén hatékonyan alkalmazhatjuk műhelyekben, raktárakban zóna fűtőként. Az EnergoInfra freccsenő víz ellen védett, IP44-es villamos védettségi fokozattal rendelkezik, nedves és száraz környezetben való használatra valamint kültéri szerelésre egyaránt alkalmas. Fürdőszobák és mellékhelyiségek fűtésére is használható. Mennyezetre vagy falra szerelhető. Szintén alkalmas műhelyek és raktárhelyiségek spot vagy zónafűtésére. Nedves és száraz környezetben, pl. fürdőszobákban és mosdóhelyiségekben is használható.

 

Energotech EnergoInfra Industry infrasugárzóFelületi hőmérséklet: 600-800 C fok (teljesítménytől függően)

Az Energoinfra Industry készülék energiatakarékos fűtést biztosít a nagy belmagassággal rendelkező helyiségek számára (kb. 6-40m)a magas üzemi hőmérséklet miatt, valamint huzatos munkahelyi körülmények közötti zónafűtésre 3,5m-es belmagasságig.  A padlóban, falakban és más felületeken felhalmozódott hőmennyiség következtében csökkenthetjük a levegő hőmérsékletét, amely 25-50%-os energia-megtakarítást eredményezhet azonos hőérzet mellett. A berendezés freccsenő víz ellen védett, IP44-es villamos védettségi fokozattal rendelkezik, nedves és száraz környezetben való használatra valamint kültéri szerelésre egyaránt alkalmas.


infrafűtés webáruház